1.General

Datele cu caracter personal înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele cu caracter personal includ toate tipurile de informații care identifică direct sau indirect o persoană, cum ar fi nume, date de naștere, adrese de domiciliu, adrese de e-mail, numere de telefon etc.

Aceasta politica de confidentialitate se aplică datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.euroufertech.ro. Activităţile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfăşoară sub responsabilitatea administratorul site-ului, SC EUROUFER TECH SRL, sediul social în Constanţa, str. Pandurului, nr. 113D, jud. Constanţa.

Puteţi contacta responsabilul cu protecţia datelor prin e-mail, la adresa laurapetcu@euroufer.ro

 

  1. Tipuri de date colectate şi scopul colectării acestora

Aceste date sunt oferite în mod direct de către utilizatorul site-ului în momentul completării câmpurilor aferente plasării unei comenzi.

Îti solicităm date precum: număr de telefon; adresa de email; nume şi prenume; adresa de livrare şi adresa de facturare.

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

  • Primirea de informaţii despre produse, oferte şi servicii ale euroufertech.ro;
  • Îmbunatăţirea serviciilor, testarea produselor şi serviciilor noi;
  • Utilizarea serviciilor euroufertech.ro
  • Primirea mesajelor personalizate, a ofertelor şi a anunţurilor speciale, relevante pentru interesele tale personale, bazate pe informaţiile pe care le-ai partajat cu noi;
  • Gestionarea relaţiilor cu clienţii parteneri

 

Putem partaja datele tale personale către alţi parteneri ( ex: firma de curierat pentru livrarea produselor tale la destinaţie).

 

  1. Durata pentru care prelucrăm datele

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele pe întreaga durată a raporturilor contractuale și conform obligaţiilor legale care revin în sarcina EUROUFER TECH SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

 

  1. Drepturile tale de protecţie a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a ne solicita oricând rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal sau restricţionarea prelucrării acestora. Pentru a primi informaţii despre deţinerea sau prelucrarea oricăror date cu caraceter personal, te rugăm să contactezi responsabilul pentru protecţia datelor, Laura Petcu, e-mail: laurapetcu@euroufer.ro şi iţi vom raspunde cat de curând posibil. Ai dreptul de a depune o plângere privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Toate cererile și reclamațiile vor fi tratate în timp util de către responsabilul pentru protecția datelor, în conformitate cu procedurile interne. Reclamațiile pot fi trimise la responsabilul pentru protecția datelor.

 

Call Now ButtonSună acum!