AGROXIN insecticid fumigant

Metoda de fumigare cu fosfina este recunoscuta in intreaga lume ca fiind cea mai eficienta in controlul si distrugerea daunatorilor si salvarea miilor de tone de cereale pentru consumul uman.

Agroxin pellete, cu principalul ingredient activ fosfura de aluminiu, este un insecticid puternic si foarte eficient.

In cazul in care sunteti interesati de produsul propus,  ne puteti trimite o cerere insotita de autorizatia dumneavoastra de utilizare, prestari servicii sau comercializare cu produse pt protectia plantelor „T+” pe adresa de email: office@euroufer.ro pentru a primi o oferta.

Livram oriunde in tara.

Atentie! – Produsul este ambalat si distribuit in lazi de 21 flacoane ( 21 kg).

Caracteristici:

Substanta activa: fosfura de aluminiu

Greutate: 0.6 g

Continutul de substanta activa: 56%

Culoare: galben- verzuie

Miros: de usturoi

Cantitatea de fosfina eliberata: 0.2 g                  

Este multilateral: Poate fi utilizat, practic, pe toate cerealele alimentare, produse macinate, precum si alte produse agricole.

Fara reziduuri toxice: Nu afecteaza proprietatile sau gustul produselor tratate cu insecticid , nici nu lasa reziduuri toxice dupa folosire si aerare.

Aplicare usoara: Poate fi manipulat manual, direct din recipient. Se recomanda utilizarea unui echipament de protectie corespunzator.

Usor de depozitat si transportat: Fiind solid, compact si uscat, poate fi ambalat, transportat si depozitat mai usor si in siguranta. Respectati reglementarile locale pentru transport.

Factor de siguranta ridicat: Atunci cand este utilizat in conformitate cu instructiunile, este sigur.In contact cu aerul, elibereaza un gaz cu miros intepator.

Asigura o distrugere completa: Este eficient impotriva tuturor insectelor de cereale, in toate stadiile de dezvoltare de la oua la adulti.

Distribuire uniforma: Fosfina generata se imprastie uniform in toate directiile in zona delimitata.

Stabilitate la depozitare: Ramane intact, atata timp cat se pastreaza in ambalajul original.

Call Now ButtonSună acum!